Campionats Online

Abans d'apuntar-se i jugar un campionat online, és recomanable haver-se llegit aquest manual.

Apuntar-se

Cal tenir en compte que no et pots apuntar fins que el campionat no està creat.

Per apuntar-se a un campionat, s'ha d'estar a la sala Campionat a l'hora del campionat. Un cop a dins, en el cas que no tinguis parella, pots fer servir el xat per buscar parella.

Un cop saps amb qui aniràs de parella, un dels dos membres ha d'apretar el botó "Apuntar-se", i seleccionar el nick del company!

El company rebrà un avís preguntant si es vol apuntar amb tu al campionat, i si diu que sí, automàticament sereu apuntats al campionat.

Un cop el campionat ha començat, ja no es pot apuntar ningú més.

IMPORTANT: abans que comenci el campionat, si un dels dos membres surt de la sala campionat, automàticament són desapuntats tots dos del campionat.

Informació del campionat

Apretant al botó "Campionat >>>", s'obra una finestra nova amb la informació del campionat: número de parelles, tipus de partides, durada, etc.

A més, hi ha tres pestanyes: Inscrits, Emparellaments, i Classificació.

Funcionament

Les partides, els resultats, les rondes, tot, ho controla el servidor de ButiNET. Per tant, només us heu de preocupar d'apuntar-vos i de NO estar jugant cap partida en el moment d'apuntar-vos al campionat.

El controlador del campionat, avisarà quan la ronda vagi a començar, un cop començada, automàticament el ButiNET et convida a la partida que et toca. Només cal apretar a "estic preparat" i jugar.

Final de partida

A l'acabar la partida, automàticament s'apunta el resultat (visible a la pestanya Emparellaments).

Cal dir que no està de més apuntar-se el resultat per si hi hagués cap problema poder-lo dir al controlador del campionat.

A l'acabar la partida, és important sortir-ne abans de la següent ronda, sinó no entraràs a la següent partida.

Important: les partides poden tenir límit de mans i/o de temps. Per tant cal estar atents, perquè si la partida és per exemple a 8 mans, a la 8ena mà la partida s'acabarà automàticament! el mateix amb el temps, quan s'acabi el temps, només es podrà jugar i acabar la mà en joc.

Última actualització Wednesday 18th of May 2022 08:52:44 PM - Pàgina generada en 0.0021 segons.